Skip to main content
Maarten Riep

RED ROCK LEGAL

Mr. Maarten Riep is advocaat sinds 2012 en werkte bij gerenommeerde en grote advocatenkantoren in ‘s – Hertogenbosch en omstreken. Hier deed hij de nodige ervaring op in de volgende rechtsgebieden, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, procesrecht, beslag- en executierecht, ondernemings- en insolventierecht en incassorecht. 

De basis van RED ROCK LEGAL (door Maarten opgericht in 2017) ligt in ‘s – Hertogenbosch, centraal en bereikbaar.  

RED ROCK LEGAL staat zowel particulieren, ondernemers als bedrijven bij op nationaal en internationaal niveau. RED ROCK LEGAL staat midden in de samenleving en is vertrouwd met kwaliteit en doorpakken. Zij is flexibel en to the point. Een verfrissend, dynamisch advocatenkantoor van deze tijd, anno 2018. Een kantoor dat met u meedenkt.

Inmiddels heeft Maarten ruim 10 jaar werkervaring in de juridisch zakelijke dienstverlening. Maarten is resultaatgericht en stopt niet voordat hij zijn doel heeft bereikt. Andere kenmerken: analytisch, overtuigend en doortastend. Maarten investeert graag in duurzame (handels)relaties en staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek ter kennismaking. 

Naast zijn studie rechten volgde Maarten meerdere taalcursussen, onder andere in het Spaans, Engels en Chinees.

Maarten komt uit een echte ondernemersfamilie en is opgegroeid in de omgeving van Den Bosch. Verder houdt hij zich in zijn vrije tijd graag bezig met sporten en reizen.

Services

  • Handels- en contractenrecht
  • Procedures en beslag- en executierecht
  • Ondernemingsrecht
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Insolventie- en faillissementsrecht
  • Incassorecht, Arbeidsrecht.